IRIS ondersteunt jou als projectontwikkelaar bij het aanbieden van een modern en toekomstbestendig woonproduct. Door het integreren van technologie in nieuwbouw en renovatieprojecten onderscheidt jouw product zich van traditionele woningen. Met de additionele functionaliteit van IRIS concurreert jouw product op meer dan prijs en vierkante meters.

  • Voorzie jouw projecten met slimme apparaten gericht op woontopics zoals comfort, veiligheid of duurzaamheid.
  • Beheer jouw woning met slimme ‘Smart Home’ en ‘Nul op de Meter’ toepassingen.
  • Verbindt diverse slimme apparaten en stel slimme ‘wat als, dan dat’ scenario’s in.
  • Altijd up-to-date. Met oog naar de toekomst kun je steeds meer woondiensten toevoegen.

Wat doet IRIS

IRIS helpt ontwikkelaars bij het aanbieden van toekomst- bestendige smart home infrastructuur in woningen. Én IRIS verzorgt de technische afstemming met de reeds betrokken bouwpartners. Kopers van (nieuwbouw) woningen worden op een toegankelijke wijze meegenomen in de mogelijkheden van een slimme woning.

Integratie in de bouwkolom:
IRIS dicht de kloof tussen traditionele domotica en moderne IoT systemen. Én door kennis te hebben van bouw en technologie wordt het implementeren van IRIS SMART HOME hardware en software moeiteloos opgenomen in de bouwkolom.

Klantbegeleiding:
Kopers van (nieuwbouw) woningen maken op een laagdrempelige wijze kennis met het IRIS smart home systeem. IRIS biedt ondersteuning aan kopersadviseurs en makelaars door o.a. workshops, demo’s, brochures en een digitaal portaal. Zo wordt jouw klant optimaal voorbereid op een compleet nieuwe woonervaring.

Service gedurende gebruiksfase:
Na oplevering biedt IRIS periodieke software-, beveiligingsupdates en ondersteuning aan bewoners, want een slimme woning blijft zich steeds verder ontwikkelen. Via een portaal krijgen bewoners toegang tot instructiefilmpjes, de ‘veel gestelde vragen’ pagina.

ontwikkelaars

IRIS voor ontwikkelaars

Door smart home technologie van IRIS in jouw woningen te integreren onderscheidt jouw project zich op unieke wijze van traditionele woningbouwprojecten. Met een modern en toekomstbestendig woonproduct wek je sneller de interesse bij potentiele klanten en concurreer je op meer dan alleen prijs en vierkante meters.

Modern en toekomstbestendig:
Met IRIS maak je de stap van een digitale woning naar een smart home. De woning wordt verbonden met het internet en uitgerust met slimme apparaten zoals verlichting, rookmelders, een beveiligingssysteem en huishoudelijke apparatuur. IRIS verbindt de apparaten met elkaar waardoor slimme combinaties gemaakt kunnen worden. Met ‘wat als, dan dat’ scenario’s biedt de woning meer wooncomfort, een verhoogd veiligheidsniveau en de mogelijkheid slimmer om te gaan met energie waardoor je sluipgebruik voor kunt zijn.

IRIS op wijkniveau:
Naast de voordelen voor het individu biedt IRIS ook voordelen op wijkniveau. IRIS biedt een platform waarop bewoners zelf kiezen om bijvoorbeeld inbraak- of brandmeldingen met elkaar te delen zodat buurtgenoten van elkaar weten wat er gaande is. Zo draagt IRIS o.a. bij aan verhoogde cohesie van de wijk.

IRIS voor bewoners

Met IRIS bied jij als ontwikkelaar op unieke wijze toegevoegde waarde op het gebied van comfort, veiligheid, duurzaamheid en intelligentie. Hiermee faciliteer je écht een compleet nieuwe woonervaring voor jouw kopers. Én met de handige IRIS app heeft jouw koper zijn woning eenvoudig aan de vingertoppen, waar dan ook.

Ontzorging en gemak:
Met IRIS verbind je slimme apparaten en kun je het systeem op elk gewenst moment naar eigen wens uitbreiden. Je stelt deze eenvoudig naar persoonlijke voorkeur in. Hierdoor word je als bewoner ontzorgd van herhaaldelijke activiteiten. Je bepaalt zelf welke notificaties binnen komen en maakt gemakkelijk nieuwe regels aan. Met IRIS ben je als bewoner in control.

Meer weten:
Neem gerust een kijkje op de pagina IRIS voor bewoners, hier vind je meer toegepaste informatie over persoonlijke smart home voordelen en mogelijkheden

IRIS Home ziet in 2018 niet alleen het levenslicht op een bijzonder plek Rijswijk Buiten, de meest duurzame wijk van Nederland, IRIS Home is ook al te zien in andere projecten

IRIS Home ziet in 2018 niet alleen het levenslicht op een bijzonder plek Rijswijk Buiten, de meest duurzame wijk van Nederland, IRIS Home is ook al te zien in andere projecten

Multiprotocol

Met IRIS koppel jij jouw favoriete apparaten. Je kunt jouw smart home ook op elk gewenst moment uitbreiden met apparaten van andere fabrikanten

Kennis van bouw en IOT technologie

IRIS faciliteert en verzorgt de technische afstemming met de reeds betrokken bouwpartners en onderaannemers

Altijd up-to-date

IRIS werkt continue aan nieuwe functies. Zo blijft het systeem door ontwikkelen en ben je altijd up-to-date

Draadloos en bedraad

Met IRIS koppel jij zowel draadloze- als bedraade sensoren. Daarmee is IRIS toepasbaar op zowel nieuwbouw-, renovatie- en herontwikkelingsprojecten

Goed met kopersbegeleiding

Kopers van een (nieuwbouw) woning worden op toegankelijk wijze meegenomen in de mogelijkheden van een slimme woning

Servicedesk

Na oplevering van de (nieuwbouw) woning biedt IRIS ondersteuning aan bewoners