Met IRIS maak je de stap van een traditionele woning naar een échte smart home. Verbind jouw favoriete apparaten met IRIS en stel je persoonlijke voorkeur in.  Bijvoorbeeld het lampje in de hal dat aangaat wanneer de voordeur opengaat óf de voordeur die opengaat als je aan komt lopen. Daarmee biedt jouw huis meer wooncomfort, een verhoogd veiligheidsniveau en de mogelijkheid om slimmer met energie om te gaan. Na oplevering ontvangt IRIS periodieke updates waardoor ze steeds beter anticipeert op jouw persoonlijke behoeften.

  • Beheer jouw woning vanuit één gebruiksvriendelijke App, ook als je niet thuis bent.
  • Maak koppelingen met producten van andere leveranciers, zoals IKEA, Philips en Doorbird.
  • Maak slimme combinaties tussen apparaten om jouw woning naar eigen wens in te regelen.
  • Altijd up-to-date. Met de slimme updates kun je steeds meer functionaliteit toevoegen.

Comfort

Relaxed thuiskomen na een lange werkdag? IRIS doet de deur vast voor je open en doet het licht in de hal voor je aan. Vind je het fijn om in een warm huis thuis te komen? Geen punt, IRIS regelt het voor je.

IRIS is persoonlijk
Verbind jouw favoriete apparaten met IRIS en stel je persoonlijke voorkeur in. Vind je het fijn om de verlichting te dimmen als je tv kijkt? Dan maak je gemakkelijk een tv scene aan. Wil je dat de verwarming aan staat als je thuis komt? Geen probleem, IRIS regelt het voor je. Zo leert de woning steeds beter anticiperen op jouw persoonlijke wensen en behoeften en wordt jij ontzorgd van herhaaldelijke activiteiten.

Meer vrije tijd
Met IRIS hoef je nooit meer thuis te wachten op de bezorgdienst. Als de bezorger aanbelt, ontvang je een notificatie op je telefoon. In de IRIS app controleer je de camerabeelden om te kijken of het ook echt de bezorger is en kun je vragen welk ordernummer het betreft. Als alles oké is open je de deur via de app en kijk je op de binnencamera mee of alles goed gaat. Ondertussen blijft het beveiligingssysteem in de rest van het huis actief. Als het pakje veilig binnen staat wordt het beveiligingssysteem wederom ingeschakeld. Zo worden jouw pakketjes niet meer bij de buren afgeleverd en hoef je niet eindeloos thuis te wachten op de bezorgdienst. Zo hou je meer vrije tijd over voor andere leuke dingen.

Veilig

Met IRIS is jouw huis nog veiliger. Houd de beveiliging van je woning in eigen hand en ontvang een notificatie bij brand, inbraak of lekkage. En dat is nog maar het begin!

Beveiliging 2.0
Koppel bewegingsmelders, deur/ raam sensoren en camera’s en maak het werk van indringers nog moeilijker. Met één druk op de knop schakel je het beveiligingssysteem in. Zo ontvang je een notificatie als er een onbekend persoon in de achtertuin loopt óf als de deur op een onwaarschijnlijk tijdstip open gaat.

Zelf in control
Jij bent de baas. Met IRIS bepaal je zelf welke notificaties binnenkomen en maak je gemakkelijk nieuwe scene’s aan. Door functies van het beveiligingssysteem te combineren met met alledaagse apparaten bereik je een volgend niveau. Zo gaat de sirene loeien als er brand wordt gedetecteerd en wordt de verlichting ingeschakeld. Daarmee is de weg naar buiten zichtbaar in een panieksituatie.

Zorgeloos op vakantie
Wil je ongestoord van de vakantie genieten? Met de vakantie-modus wordt jouw leefpatroon nagebootst en lijkt het net of je thuis bent. Geen zin om je telefoon in de gaten te houden? Dan vraag je toch gewoon of iemand voor jou een oogje in het zeil houdt. Koppel een gast-account en het is geregeld.

Duurzaam

IRIS geeft inzicht in het energieverbruik en de opwekking van jouw huis. Zo bespaar je op de energierekening en voorkom je onnodig verbruik.

Besparen
Met de IRIS app heb je gemakkelijk inzicht in het energieverbuik van jouw huis. In een handig overzicht krijg je een beeld van gas -, energie en waterverbruik. Met de alles-uitknop voorkom je onnodig energieverbruik, zo schakel je de lampen en stopcontacten met met één druk op de knop uit. Dat is nog eens handig!

Koppel je favoriete apparaten met de gebruiksvriendelijke app

Verlichting

Beveiliging

Ramen

Thermostaat

Speakers

Camera’s

Rookmelders

Deurbel

Sensoren

Deursloten

Schakelaars

Gordijnen

IRIS is voor elke woning, of het nu om een een rijtjeshuis, appartement of vrijstaande woning gaat. Wil je IRIS in jouw nieuwbouw huis? Laat het ons weten!

IRIS wordt tijdens de bouw meegenomen in jouw toekomstige woning. Dat scheelt je een hoop geregel na oplevering, want die tijd is hard nodig voor de inrichting van je nieuwe huis. IRIS stemt met de bouw- er af en een erkende monteur installeert het systeem. Zo wordt jouw huis opgeleverd met een werkend systeem. Handig toch!

Download nu de IRIS app

De handige IRIS app geeft jou controle over je huis. Met de handige “wat als; dan dat” regels kun je je huis helemaal naar jouw wens instellen.